Setory-Mory ♡



hey so i started to write a story. hurm, cerita pendek je, lagipun saya bukan reti sangat nak buat cerita ni hehe , so far tajuk cerita ni  ' OHANA ' that means family .


          cerita ni mengisahkan kasih sayang antara 3 orang adik beradik, Amir Haikal, Akmal Hadi dan Ain Ilyana . 2 orang abang yang akan menjaga satu-satunya adik perempuan mereka selepas pemergian arwah ayah mereka . Ujian yang menimpa Akmal Hadi apabila tunangnya meminta putus secara tiba - tiba . Kembara Akmal Hadi mencari sesuatu yang baru, cinta dan hati yang baru , kepada Pencipta . Kehadiran Nurul Syifaa mengubah segalanya . Dakwah, cinta, ukhwah, dan Kasih .






bab 1 : rindu itu anugerah


*cerita ni actually about my crush but recently dia bagitau taknak amik tahu pasal minat minat ni but dia tktahu la tu aku . aku bagitahu yang dia ada secret admirer , dia suruh stay as secret. herm . sakit weh . so i will remain secret :'( and rasanya macam tak kot nak sambung ceghita ni. kbai

No comments:

Post a Comment