Saturday, 19 March 2016

sarang

Dulu aku takda rasa macam ni

Rasa gelisah bila jauh
Rasah sedih tak menentu
Kadang bila aku tengok gambar dia lagi lah
macam hujan habis bilik aku sebab rindu sangat

Wait,
Am i in love?
Hmm

Dia bukan feeling biasa tau
kali ni lain, lain persis.
pagi pagi aku bukak video dia
tu memang benda wajib everyday
Mana main video record record
Live la weh

Bukan apa,
aku rasa macam
kalau sehari tak tengok tu
hati aku takkan tenang, tak tenteram






weh,
Aku tengah dilamun cinta ke ni?

Kadang tu aku tak tahan nak tanggung rindu sorang sorang
aku call umi mengadu

"umi, rindunya dia"

Umi pun faham
tapi umi tak boleh nak bantu.

umi just mampu suruh aku sabar

" Takpa lah kakcik, nanti kita pergi jumpa dia lagi"

Aku bukan nak over over
tapi tu yang aku rasa

Seingat aku lah
aku tak pernah rindu sampai tahap ni
Rasanya kalau sebelum ni if aku rindu sesiapa pun
boleh lagi nak tenangkan hati

But not this time weh,
I can't really handle this feeling pretty well

sometimes tu macam apekena aku ni
aku pujuk hati aku suruh sabar
tunggu
inshaAllah Allah pertemukan
tapi aku takboleh sabar

Until today, baru aku tahu rindu ni sakit.

Dalam doa aku
aku sebut nama dia
dalam tangisan
mintak Allah pertemukan kami
biar kami masih berjodoh.

Kali ni aku benar benar sayang.
Aku mengaku aku cinta.

Dot.



Semoga kita sentiasa berjodoh,
Jemputlah aku kesana lagi Ya Allah,
Aku terlalu rindu .

Sungguh aku rindu padamu, Makkah al-Mukarramah & Madinah al-Munawwarah





















No comments:

Post a Comment